Exclusieve collectie
Gratis verzenden boven €49,95
Feelgood garantie

De ladies van Qulotte!

Wil je weten wie je tegen kunt komen bij ons in Gorredijk? Of wil je misschien een afspraak voor personal shopping maken? Dat kan. Lees hier over het werk en de persoonlijke drijfveren van onze lingeriespecialisten.

 

“Ik ben superblij met ons enthousiaste team. Ze zijn, net als ik, open en eerlijk en willen jou vooral inspireren en verrassen. Ontmoeten we elkaar binnenkort in Gorredijk?” - Geartsje

Meer over Geartsje? klik op deze link: https://qulotte.nl/over-ons-qulotte

 

De lingeriestylistes van Qulotte.

Wie helpen jou met alle plezier aan de mooiste lingerie van Friesland? En wat vinden onze lingeriespecialisten bijzonder aan hun werk? De dames van Qulotte vertellen…

 

“Onze floormanager Jellie zorgt dat alles op rolletjes loopt. Samen met Geartsje gaat ze regelmatig naar beurzen in binnen- en buitenland om de mooiste merken voor jou in te kopen. Als geen ander weet ze voor elk figuur de beste lingerie en badmode te kiezen.”

 

Fan van Qulotte

Sinds de start van Qulotte koop ik mijn lingerie hier. Het voelde daarom heel logisch om bij Geartsje te gaan werken. Het is bijzonder om te zien hoe lingerie mensen blij maakt. De uitdrukking in het gezicht verandert als iemand een goede Bh past. En het effect is gelijk zichtbaar op het lichaam.
Ik hoop dat klanten positief over ons zijn…. Wat mijzelf en mijn collega’s betreft: wij staan altijd 100% klaar voor elke klant. Gastvrijheid en plezier, dat is waar het om draait.
Zo sta ik ook in het leven: genieten met allen die mij dierbaar zijn. Ze verwennen met lekkere hapjes bijvoorbeeld. Of zorgen dat ons huis in Friesland knus en sfeervol is.
Ook bij Qulotte maken we het gezellig voor je. Met veel plezier. Een kopje koffie of thee. Soms wat lekkers erbij. En uiteraard kun je er de mooiste lingerie, nachtmode en badmode vinden.
Ik ben fan van Qulotte! Jij ook?

– Jellie Riemersma

 

 

“Trudy is onze personal shoppingspecialist. Ze heeft ontzettend veel ervaring in de modebranche en neemt echt de tijd voor je. Na een afspraak met haar heb jij je collectie weer helemaal op orde.”

 

Personal shopping voor elke gelegenheid

Werken bij Qulotte voelt goed. Elke dag is anders. Geartsje zit vol energie en heeft altijd nieuwe plannen, het is fijn om daaraan bij te dragen.

Echte aandacht wordt steeds schaarser. Dat vind ik jammer. Ik geniet van het een-op-een contact en wil graag iets betekenen voor een ander. De Personal shoppingservice past daarom perfect bij mij.
Hiermee gaan we net een stapje verder, we kijken naar wat jij nodig hebt. Voor een speciale gelegenheid. Of omdat je lichaam is veranderd.
Het resultaat van mooie lingerie is veel meer dan comfort en ontwerp. Het gaat ook over zelfvertrouwen en gevoel van eigenwaarde.

Overigens kom je bij Qulotte niet alleen voor de lingerie. We zijn er bovendien voor de gezelligheid: even bijpraten met een kopje koffie of thee.
Wil je meer weten over Personal shopping? Vraag ons gerust.

– Trudy de Vegt

 

 

“Anja is altijd vrolijk en opgewekt! Met haar spontaniteit weet ze gasten op hun gemak te stellen.”

 

Een stralende klant? Missie geslaagd!

Werken bij een lingeriewinkel in het topsegment van Friesland is gewoon een feestje. Ik ga elke keer weer glimlachend naar mijn ‘werk’.
Als lingeriespecialist kom je letterlijk en figuurlijk heel dichtbij. Als je dan iets moois adviseert en de gast straalt, dan weet je: missie geslaagd!
Ik hou van mode en lingerie, in mijn vrije tijd ga ik ook met veel plezier shoppen. Maar je kunt me ook wandelend met onze hond tegenkomen. Lekker in het bos of langs het strand.
Waarom ik Qulotte zo leuk vind? Ik denk dat we een gezellige, warme sfeer neerzetten. Daarnaast bieden we natuurlijk schitterende merken aan en dat maakt het tot een heerlijk uitje! Zien we je binnenkort in Gorredijk?
Lieve groet,

– Anja de Jong

zoom add-bag pencil arrow-down arrow-left arrow-right arrow-up bag caret-down caret-left caret-right caret-up check close down left minus plus right search star-half star up icon-whatsapp icon-tiktok