Exclusieve collectie
Gratis verzenden boven €49,95
Feelgood garantie

Over ons Qulotte

Hoe het begon Geartsje vertelt

Lingerieliefde heb ik van huis uit meegekregen. Mijn moeder nam mij als tiener al mee naar een lingeriespeciaalzaak. Haar motto: "mooie lingerie vormt de basis van je garderobe en is pure verwennerij". Van jongs af aan kregen mijn zus en ik al van onze mem (Fries voor moeder) mee, hoe heerlijk het is om jezelf te verwennen met mooie lingerie. Want lingerie is een kadootje voor jezelf! Het is een fijne bijkomstigheid als een ander daarvan meegeniet. Het benadrukt je vrouw-zijn en geeft zelfvertrouwen.

In 2004 werkte ik op het hoofdkantoor van een bekend modemerk in Amsterdam toen ik besloot terug te keren naar mijn geliefde Friesland. Ik had een duidelijk idee: de mooiste lingeriemerken naar het Noorden brengen. Zo is Qulotte in Joure ontstaan.

14 jaar lang adviseerden we onze gasten heel plezierig vanuit het schattig pandje in de Midstraat. Met zichtbaar resultaat: onze klantenkring breidde zich al vrij snel uit. In 2017 kreeg ik de kans om in Gorredijk te starten. Op een prachtige plek aan het Rinsma Modeplein, waarbij het mogelijk was om de collectie lingerie en badmode enorm uit te breiden. Hier hebben we echt de ruimte om jou het juiste gevoel en goed advies te geven. En om een breed aanbod topmerken te tonen.

Het vinden van comfortabele lingerie begint met vakkundig opmeten. Wist je dat 80% van de vrouwen nog steeds de verkeerde behamaat draagt? Het is vaak een ‘aha-erlebnis’ als je voor het eerst bij ons komt: jouw maat wijkt af van de collectie thuis. De lingerie die wij voor jou selecteren zit perfect en ondersteunt je figuur.

Elke beha is een snoepje om te zien…en daarom vind ik dit zo leuk om te doen. Ik wil een bezoeker blij en enthousiast maken. Met een goed ontworpen lingeriesetje, een prachtige bikini of een comfortabele beha. Kwaliteitsproducten die met zorg en van duurzame materialen zijn gemaakt. En waarbij je niet kunt wachten om het te mogen dragen…

Ik ben superblij met de enthousiaste collega’s die altijd klaar staan voor onze gasten, en die -net als ik- open en eerlijk zijn en jou vooral willen inspireren en verrassen. Ook lieve gasten verrassen me soms. Laatst nog vroeg ik of we een kopje koffie voor een bezoeker mochten maken. Ze reageerde verbaasd: “Jeetje, ik ben gewoon overdonderd door zoveel vriendelijkheid.” Zo’n spontane reactie zie ik dan niet aan komen: ik doe toch gewoon mijn werk? Een lekker kopje koffie hoort er bij ons gewoon bij. Afijn, we kunnen je hier van alles vertellen, maar jouw ervaring is het allerbelangrijkst. Ben jij benieuwd hoe wij werken? En welke merken we in onze collectie voeren? Kom eens langs in Gorredijk, dan laten we je ervaren wat de juiste lingerie voor je doet.

zoom add-bag pencil arrow-down arrow-left arrow-right arrow-up bag caret-down caret-left caret-right caret-up check close down left minus plus right search star-half star up icon-whatsapp icon-tiktok