WASMIDDEL

WASMIDDEL WASMIDDEL 0 resultaten
Geen producten gevonden
Terug naar de homepagina

WASMIDDEL

SOAK  is de moderne was verzorging. Het is perfect voor het wassen van je meest sexy lingerie, zachtste truien, badkleding en alle fijne was die je het meest belangrijk vindt. SOAK is gemaakt in Canada en is gemakkelijk te gebruiken, een heerlijk ruikend wasproduct dat niet uitgespoeld hoeft te worden. De milieuvriendelijke wash reinigt en is ideaal voor hand en of machine was. Verkrijgbaar in een grote fles van 375 ml goed voor ongeveer 75 keer wassen, en in een reis flesje van 90 ml goed voor ongeveer 18 keer wassen zodat je ook op vakantie kan genieten van de heerlijke geur. Gemaakt met plantaardige en hernieuwbare ingrediënten Biologisch afbreekbaar, fosfaatvrij, kleurstofvrij, sulfaatvrij Veilig voor hand- of machine was.
Was advies: Laat je lingerie 15 minuten weken, zodat het vuil en de geurtjes geabsorbeerd en vastgehouden worden in het water. Voor 1 lingerie- of badmode setje of 1 kledingstuk voeg je één theelepel Soak toe aan 3 of 4 liter koud water.

 

Soak is te verkrijgen in 2 verschillende formaten, 90 ml en 375 ml. Soak wasmiddel is ook verkrijgbaar in 5 verschillende geuren: Fig (zoete vijgen & lychee), Pineapple Grove. (ananas), Celebration. (rode rooibos thee), Yuzu (citrus & eucalyptus), Lacey (lente bloesem & bergamot). Daarnaast hebben we ook één geurloze variant Soak wasmiddel genaamd Scentless. De geuren zijn ontwikkeld om het wasgoed aangenaam en langdurig fris te laten ruiken