Exclusieve collectie
Gratis verzenden boven €49,95
Feelgood garantie

Personal shopping: jouw lingerie helemaal naar wens!

Soms is het handig om een afspraak te plannen. Bijvoorbeeld als je lingerie voor een speciale gelegenheid zoekt. Of wanneer je figuur is veranderd en je beha’s niet meer passen. Onze personal shopper maakt tijd voor je en zorgt dat jouw basis weer tiptop is.

Hoe werkt personal shopping?
Personal Shopping start met een telefonische intake. We vragen naar jouw behoeftes en wensen. Daarmee kunnen we een voorselectie maken. Op de dag zelf is een ervaren lingeriestyliste helemaal voor jou vrij gepland om je optimaal te helpen.

Voor wie is het handig?
Deze service wordt veel gebruikt als:

- Jij weinig tijd hebt;
- Je shoppen niet leuk vindt;
- Jouw figuur in korte tijd is veranderd;
- Je lingerie voor een speciale gelegenheid zoekt;
- Jij altijd ‘misgrijpt’ en geen goede beha’s meer hebt.

Je hebt weinig tijd of houdt niet zo van shoppen
Je vindt het belangrijk om de juiste lingerie te dragen, maar je hebt weinig tijd of houdt niet van shoppen. Dan is het handig dat wij jouw bezoek voorbereiden. Na de telefonische intake selecteren wij een aantal sets. Jij komt binnen, zoekt een fijne paskamer en start met passen. Bij goed voorwerk van onze kant kun jij binnen een half uur klaar zijn. Heb je nog tijd? Ga dan lekker zitten met een kopje koffie om te vieren dat je zo vlot bent geslaagd.

Jouw figuur is veranderd Heb je net een zwangerschap achter de rug? Ben je veel gewicht verloren of ben je juist aangekomen? Jouw kledingmaat is veranderd en je behamaat dus ook. Maar, ja daar ben je nog niet aan toe gekomen. Wij nemen je maten op en weten welk model perfect op je lichaam aansluit. We gaan samen op zoek naar het setje waarbij je nieuwe lijf helemaal tot z’n recht komt.

Lingerie voor een speciale gelegenheid
Heb je een bijzondere gebeurtenis in het vooruitzicht? Je gaat bijvoorbeeld trouwen, of je hebt een gala of een ander feest waarbij je wilt stralen. Vergeet dan niet je basis: de juiste lingerie. Neem daarom je partyoutfit mee naar de winkel. Wij zorgen voor de ‘finishing touch’ en laten jouw kleding het beste uitkomen. Qulotte lingerie en badmode modeplein gorredijk

Lingerie als Foundation
Foundation? Ja, zo wordt lingerie ook wel genoemd. Lingerie is de basis van je outfit. Het ondersteunt en corrigeert jouw lichaam en zorgt dat je ‘look’ compleet is.

Grijp jij altijd mis in je behalaadje?
Ah, deze beha kriebelt. En die kanten beha is zó leuk, maar de bandjes schuren in je schouder… Bah. Je hebt wel 20 beha’s, maar geen enkele zit echt lekker. Doe samen met ons de lade check! Neem ze allemaal mee. Dan kijken welke bh ‘stays or goes’ en vullen we jouw garderobe aan.

Wat kost het Personal Shopping advies?
Dat is gewoon gratis. Een kadootje voor jezelf!

zoom add-bag pencil arrow-down arrow-left arrow-right arrow-up bag caret-down caret-left caret-right caret-up check close down left minus plus right search star-half star up icon-whatsapp icon-tiktok