Exclusieve collectie
Gratis verzenden boven €49,95
Feelgood garantie

Qulotte – One stop shopping in Friesland

Alles voor jouw gemak! Qulotte Lingerie zit aan het Rinsma Modeplein in Gorredijk. Je kunt er terecht voor 350 topmerken: dames- en herenmode, schoenmode en uiteraard fijne lingerie. One-stop-shopping zonder stress.

Gorredijk: kloppend modehart van Friesland

Qulotte is gevestigd aan het Rinsma Modeplein in Gorredijk. En dat is geen toeval. In deze bruisende Friese plaats kleden ZIJ VAN RINSMA https://www.rinsmamodeplein.nl/rinsma-modeplein/over-het-rinsma-modeplein, DE HEEREN VAN RINSMA, Steenwijk Schoenen en Qulotte jou van onder tot boven. Een mooie samenwerking met een duidelijk doel: one-stop-shopping. Voor jouw gemak!

Hier vind je 350 topmerken en parkeer je nog gewoon gratis voor de deur. Je wordt in alle winkels als gast ontvangen en geniet van een dagje uit. Geen uren slenteren met zere voeten als gevolg, maar – wanneer het jou uitkomt- een kopje koffie of thee terwijl je vriend(in) of partner aan het doorpassen is. Dat is lekker toch?

Bij ZIJ VAN RINSMA vind je vier etages verrassend veelzijdige mode. De shop-in-shop vestiging van Omoda schoenen maakt je outfit compleet: deze collectie is perfect afgestemd op de verschillende kledingstijlen.
Jouw vriend, partner of man kan zijn hart ophalen bij DE HEEREN VAN RINSMA. Niet telkens ‘winkel in, winkel uit’, maar gewoon in een keer klaar. En samen gaan jullie voor prachtige ondermode naar Qulotte.

Nog puf? Verken het centrum van Gorredijk
Heb je na het shoppen nog energie? Ga dan het gezellige Gorredijk ontdekken. In de zomer pak je een van de leuke terrasjes en kijk je hoe de watersporters door het dorpshart varen.

 

Ook op cultureel gebied is er van alles te doen: bekijk de prachtige koopmanshuizen en bezoek Museum Opsterland, Galerie Hoogenbosch of Cordel Kunstkliniek.

Een weekendje weg kan natuurlijk ook!
Friesland en Gorredijk klinken misschien ver weg. Maar wist je dat we op maar 90 autominuutjes van Amsterdam zitten? Effe sturen en je bent er! Blijf je graag wat langer? Boek dan een fraaie kamer in Hotel Tjaarda of Landgoed Lauswolt. Bij de laatste sla je misschien nog een hole-in-one op de 18-holes golfbaan. Ga jij binnenkort de (mode)mogelijkheden van Gorredijk en omgeving verkennen? We zien je graag!

zoom add-bag pencil arrow-down arrow-left arrow-right arrow-up bag caret-down caret-left caret-right caret-up check close down left minus plus right search star-half star up icon-whatsapp icon-tiktok