Exclusieve collectie
Gratis verzenden boven €49,95
Feelgood garantie

Maatadvies

  • Meet de omvang van je borstkas met een meetlint onder je borsten en zorg ervoor dat het meetlint goed strak zit. Dit is van belang omdat een meetlint niet elastisch is maar een BH wel. Kies voor de eerstvolgende maat onder het gemeten aantal centimeters. Meet je bijvoorbeeld 86cm, kies dan omvangmaat 85. Meet je 73cm, kies dan voor omvangmaat 70.
  • De omvangmaat is altijd een vaste waarde. Omdat je die simpel weg kunt meten. De cupmaat varieert. Wij zijn van mening dat een maattabel voor het bepalen van de cupmaat niet goed werkt. Bij deze maattabellen wordt er geen rekening gehouden met de inplant van de borsten (waar de borsten zitten). Om de cup op afstand te bepalen raden wij aan de cupmaat van een oude BH te gebruiken als leidraad.
  • Als de cupmaat van de BH die je draagt goed past maar de omvang te groot is, neem dan de omvang één omvangmaat kleiner en de cupmaat groter. Want als je een kleinere omvangmaat neemt, wordt de cup ook kleiner en dat wil je in dit voorbeeld niet. Draag je in dit geval bijvoorbeeld 85D, neem dan 80E.
  • Past de cupmaat, maar is de omvang te klein? Neem dan één omvangmaat groter en één cupmaat kleiner. Draag je in dit geval bijvoorbeeld 80G, neem dan 85F.


    Kom je er niet uit? Kom gerust langs of neem contact met ons op (0513 – 856774).
zoom add-bag pencil arrow-down arrow-left arrow-right arrow-up bag caret-down caret-left caret-right caret-up check close down left minus plus right search star-half star up icon-whatsapp icon-tiktok