Luli Fama

Luli Fama Luli Fama 14 resultaten

Luli Fama

Luli Fama is een luxe zwem- en resortkledingmerk, dat wereldwijde erkenning heeft gekregen voor zijn levendigheid en vormverbeterende silhouetten. Bij Luli Fama begrijpen ze schoonheid en empowerment. Elk ontwerp is speciaal ontworpen om je innerlijke vuur en gedurfde stijl naar voren te brengen. Ontworpen in Miami en gemaakt in Colombia.

 

Het ontwerpteam van Luli Fama creëert hun eigen prints van begin tot eind om je consequent innovatieve stoffen te bieden die spannende grenzen verleggen. Bij Luli Fama vertegenwoordigen ze de Miami-cultuur en de feestelijke maar verfijnde mediterrane en Latijnse invloed.

Het Luli Fama-team wordt geleid door het baanbrekende designduo Lourdes "Luli" Hanimian en Augusto Hanimian. Pasvorm en design is hun passie en ze maken van sexy hun kunstenaarschap. Als wereldwijde marktleider wordt Luli Fama verkocht in 80 landen en op 's werelds meest gerenommeerde en luxueuze locaties en natuurlijk ook bij ons in Gorredijk.  Luli fama streeft ernaar om meer te zijn dan een luxe badmodelijn - ze zijn toegewijd aan het consequent verbeteren van de Luli Fama-ervaring