Exclusieve collectie
Gratis verzenden boven €49,95
Feelgood garantie

Bezorgen/verzenden

We proberen je bestelling binnen 3 werkdagen bij je thuis is af te leveren. Bij uitzonderingen of afwijkende levertijden zullen wij contact met je opnemen. Wanneer wij je pakketje hebben verstuurd, krijg je een e-mail met daarin een Track & Trace code. Met deze code kun je het pakketje volgen. Voor het verpakken en versturen boven de €49.95 brengen wij €4.95 in rekening.


Ophalen in de winkel
Het is mogelijk om je bestelling op te halen in onze winkel in Gorredijk. Na het plaatsen en betalen van je bestelling kun je contact met ons opnemen via e-mail of telefoon. Bestellingen die op werkdagen voor 12.00 uur geplaatst zijn liggen dezelfde dag nog klaar in de winkel. Neem bij het afhalen van je bestelling je factuur mee naar de winkel. De factuur dient als bewijs van verkoop. Als de bestelde items niet naar wens zijn kunnen ze geruild of geretourneerd worden in de winkel. De financiële afhandeling wordt via de webshop gedaan; je ontvangt bij terug brengen of ruilen het aankoopbedrag dus niet terug in de winkel. Het betreffende bedrag wordt via Qulotte teruggestort op je rekening.

zoom add-bag pencil arrow-down arrow-left arrow-right arrow-up bag caret-down caret-left caret-right caret-up check close down left minus plus right search star-half star up icon-whatsapp icon-tiktok