Geartsje_Qulotte_shapewear

Meten = Weten. Weet jij je bh maat?

– door Geartsje – 10 maart 2021

Het vinden van comfortabele lingerie begint met vakkundig opmeten. Wist je dat 80% van de vrouwen nog steeds de verkeerde BH maat draagt? Het is vaak een ‘aha-erlebnis’ als je voor het eerst bij ons komt. Want vaak blijkt de maat die al jaren wordt gekocht helemaal niet de juiste is.

De lingerie die wij voor jou selecteren zit perfect en ondersteunt je figuur.

Met de juiste maat en model kunnen we ook bepaalde effecten creëren. Wil je dat je buste iets minder groot lijkt of juist wat meer? Zou jij je decolleté wat meer in de spotlight willen zetten?

Heb jij last van randjes op je rug? Prikken je beugels in je oksel? Dit kunnen we verhelpen en/of creëren met de juiste maat en/of model.

Maar wat is nou precies de juiste maat?
Dat is best een dingetje of liever gezegd het ding. Want alles valt of staat met de juiste maat en die is niet zomaar gevonden. Best gek om te bedenken dat iedere vrouw: groot of klein, dik of dun, jong of oud borsten heeft, maar zo weinig weten ze goed te verpakken.

Ga je voor kwaliteitslingerie ga dan ook voor de perfecte maat en laat je daarbij adviseren door een professional. Maak bij ons een afspraak of kom vrijblijvend langs voor advies.

Eens je maat, altijd je maat?
Eens de maat vakkundig bepaald, altijd dezelfde maat? Niks is minder waar. Laat je dus regelmatig opnieuw opmeten. Want je bh maat wordt door verschillende factoren beïnvloed, zoals je hormonen, medicijnen, je leeftijd en gewichtsschommelingen.

Sommige merken hanteren een eigen maatvoering. Het komt regelmatig voor dat een dame bij ons super tevreden met 2 sets onze winkel verlaat, maar met 2 verschillende maten, die toch allebei perfect zitten. Soms is de maat, zelfs bij hetzelfde merk, verschillend omdat het een ander model is.

Wij hebben maar liefst 32 maten in huis. Dat is ontzettend veel als je het met een gemiddelde damesmodezaak vergelijkt, waar de maatboog al snel bij 6 of 8 maten ophoudt (maat 34 tot 48).

Toch komt het wel eens voor dat je precies die ene maat niet hebt. Beide borsten moeten omsloten worden door 1 bh in één maat, dan is het altijd zoeken welk maat van de 32 het beste is.

Alle vrouwen (echt alle vrouwen) hebben 2 verschillende borsten qua vorm en grootte. Ook al is het verschil minimaal, beide borsten zijn uniek.

Vind je het nog steeds lastig om de juiste bh maat te bepalen of twijfel je? Kom dan gerust langs en maak gebruik van onze enorme kennis en keuze.

Wil je graag advies op afstand? Bel ons dan op 0513-856774. Samen komen we er vast wel uit.

Weet je wel de juiste maat? Bestellen kan (binnenkort) ook heel gemakkelijk via onze webshop.

Meer blogs lezen? Leuk!

Twee kilo lichter in twee minuten?!

Twee kilo lichter in twee minuten?!

Geartsje van Qulotte doet een boekje open over shapewear:"Twee kilo lichter in twee minuten?!" Heerlijk! De feestmaand is weer aangebroken. Hoewel het dit jaar echt anders zal zijn en er minder feestjes, borrels en andere gezellige bijeenkomsten zijn, toch is het wel...

Lees meer
Dankbaar

Dankbaar

Dankbaar! - door Geartsje - 28 maart 2020 Wat een bijzondere weken zijn dit. Thuis met de kids aan de keukentafel; frans, rekenen en dictee. Krijg je toch weer meer inzicht in wat die schatjes op school leren. Wat een bijzondere weken zijn dit. Thuis met de kids aan...

Lees meer
Maar ik heb wel een VET mooi bikini!

Maar ik heb wel een VET mooi bikini!

Maar ik heb wel een VET mooi bikini! -door Geartsje - zomer 2019 Best gek voor iemand zoals ik, die echt “NOT the perfect bikinibody” (zoals ik die op INSTA wel voorbij zie komen) heeft, toch van het adviseren van de juiste badmode mijn vak heb gemaakt. Of misschien...

Lees meer
Een krachtig en prachtig gevoel van moeder op dochter

Een krachtig en prachtig gevoel van moeder op dochter

Een krachtig en prachtig gevoel van moeder op dochter - door Geartsje - 13 februari 2020Natuurlijk is mijn moeder, net als alle andere moeders, heel speciaal. Zelfs zo speciaal dat zonder mijn moeder (ús Mem) Qulotte niet eens had bestaan. Want zij heeft mij de liefde...

Lees meer
“Beppe mat swimme” (Oma moet zwemmmen)

“Beppe mat swimme” (Oma moet zwemmmen)

"Beppe mat swimme" (Oma moet zwemmmen) - door Geartsje - januari 2019Vorige week in de kerstvakantie komt er een vlotte oma binnen met een puber kleindochter. “Jullie hebben zeker nog geen nieuwe badpakken? Mijn kleindochter wil vanmiddag graag naar Swimfun (Zwambad...

Lees meer
0